Harcsafilé aszalt szilvás, mozzarellás polentával
Magos mustáros pácban érlelt vadlazac ceruzababbal és pikáns mártással
Receptek
Rozmaringos sütőtükpürével töltött tortellini
Szüreti fogások
Olivás-cukkinis-aszalt paradicsomos mediterrán zsemle
Gorgonzolás diós keksz
Zöld curry leves
Hajdinasaláta mézes-mustáros csirkével
Céklakrémleves
Juharszirupos áfonya sorbet
Rozmaringos-gombás fasírt balzsamos lilaburgonya salátával
Meggyes-mascarponés pite
Spenótos fettuccine
Szezámos kacsahúsleves
Citrusos saláta gránátalma szósszal
Mák mousse
Grill fogások
Epres kölespuding
Márványos csirkemell rolád
Gyömbéres kuszkusz
Medvehagymás batyu
Kókuszos panna cotta
Ananász salsa grill húsok mellé
Tavaszi halsaláta
Narancsos-mogyorós kacsacomb
Tojásos túrókrém leveles répába töltve
Kocsonya tojásköntösben
Sonkás-lilahagymás, tojásos aszpik
Mentás-chilis eperpüré amerikai palacsintával
Marhahúsgombóc leves keleti fűszerezéssel
Mediterrán ízek
Borcsokoládé
Csalfa-fánk
Almaboros nyúlragu burgonyafánkkal
Piros tészta
Diós kecskesajtkrémmel töltött pulykacsónak rozmaringos céklasalátával
Wasabis édesköménymártás lenmagos csirkecsikokkal
Üvegbe zárt illatok
Mézes pulykamedálok gránátalma mártással
Sáfrányos csirkemell sült banánnal
Túrófánk körtelekvárral
Rosé kacsamell steak szilvás fügemártással
Szarvasgombás blini
Fehércsokoládés, áfonyás sajttorta
Hideg, fűszeres körtekrémleves
Szőlővel és dióval illatosított kecskesajtos tészta
Garnéla narancsos mustármártással
Avokádós sajtszuflé
Birsalmás rétes
Marha steak vargánya mártással és héjas burgonyával
Feketeerdő quiche
Süllő borókás citrommártással, diós-baconös rizzsel
Barackos panna cotta
Kecskesajt krémleves, sajtgolyóval
Füge csónak gesztenyés csokoládékrémmel